Parasoller

Systemer for å skape skygge - former som er både vakre og praktiske

holdbare parasoller

Parasol sunblock logo

Vår visjon er å levere produkter som gir våre kunder de beste forutsetninger for å skape et utemiljø som gir gode opplevelser for gjesten og dermed økt omsetning og inntjening. Produktene er av høy kvalitet med smarte og unike løsninger.

Grand parasol
New
Queen xl parasol
New
classic parasol
New
rio parasol
New

Designet for å tåle alle værforhold

Med fokus på design, kvalitet og holdbarhet.

Sol

Sunblock parasoller er en utmerket løsning til å beskytte dine gjester mot direkte solstråler. Vi har et bredt utvalg av parasoller å velge mellom, så uansett vær har vi noe som dekker ditt behov..

Regn

Sunblock parasoller er flotte for å beskytte kundene dine mot regnet i det uforutsigbare norske været. Materialer av høy kvalitet vil sørge for at parasollene holder i mange år i all slags vær.

Vind

Sunblock parasoller kan tåle enorme belastninger og vare fortsatt i mange år i bruk. Vi har spesialisert oss på eksepsjonelt slitesterke parasoller som er klare for de mest krevende forhold.

Beskyttelsessystemer av beste kvalitet

Bruk parasoller fra Sunblock til å skape det uterommet du ønsker, uavhengig av vær og vind.

Vi skaper allsidige løsninger ved å beskytte mot sol, vind og regn. Alle utearealer kan skreddersys slik at det er passer for alle typer behov som f.esk. serveringsområder, midlertidige markedsføringsarrangement, arkitekturprosjekt eller utendørs cateringområde.

queen xl picture
textiles

Tekstiler av høyeste kvalitet

Valg av passende materialer er også viktig for å bygge langvarige, værbestandige og permanent beskyttende løsninger. Tilleggsfunksjoner som oppvarming, belysning, regnvannshåndtering og soloverflater gir praktisk og attraktiv verdi for deg og dine besøkende.

pictureslogo logo