Vindskjerming

Et fleksibelt valg for full dekning av området ditt

Vindskjerming
som KAN BRUKES hele året

Parasol sunblock logo

  Alle våre modeller kan leveres i ønsket/tilpasset lengde. Rammer og deler av metall pulverlakkes i akkurat den fargen (RAL) du selv ønsker slik at det passer perfekt til omgivelsene

bistro fixed
New
bistro fall
New
bistro ct
New
pergola fall
New

Elegant & effektiv

3 Fordeler med en utendørs frontrute i glass

Mer lys

Problemet med de fleste tradisjonell rekkverk og vindskjermer er at de ofte blokkerer mye naturlig lys. Dette er ikke et problem med skjermer i glass siden de lar mye naturlig sollys slippe inn. Lys skaper trivsel. Dette er spesielt viktig for oss i Norge fordi når vi får litt sol, må vi få mest mulig ut av den.

Enkel å rengjøre

Når en betong- eller trerekkverk blir skitten, blir den svært vanskelig å vedlikeholde og rengjøre, og hvis den rengjøres eller gnis for hardt, kan den til og med skade den. Eventuelle merker på glass er lett synlige og fjernes enkelt. Et godt rensemiddel og en nal er alt som skal til

Superromslig område

En annen betydelig fordel med rekkverk og vindskjermer i glass er at de kan åpne opp rom mellom ulike arealer og få dem til å virke større. Med solide vegger rundt deg, kan betong- eller trekonstruksjoner få deg til å føle deg innestengt, mens gjennomsiktig glass i et uterom gjør at rommene føles større enn de faktisk er. 

SOFISTIKERTE systemer AV HØY KVALITET

Skap ledige og åpne plasser for deg selv, uavhengig av været eller dine preferanser. Sunblock er leverer sofistikerte produkter ved hjelp av avanserte aluminiumsprofiler.

Vi skaper allsidige løsninger ved å beskytte mot sol, vind og regn, og vi gjør utendørsområder om til oppholds- og arbeidsrom. Vi utvikler skreddersydde løsninger for ditt serveringsområdede, ditt utendørsarrangement, midlertidige markedsføringsarrangement, arkitekturprosjekt eller utendørs cateringområde.

windscreen kiosk